30ti DENNÍ ONLINE KURZ
lehkých dezertů bez cukru rostlinně pro děti
MEDVÍDCI krém DORT želatina …
podpora ve fb skupině, motivační SOUTĚŽ, VIDEO RECEPTY, popis
Termíny ve videu NESEDÍ, celé jsem to posunula. Motivace zůstává 🙂
Kurz postavený trošku jinak !
Vždycky jsi chtěla přijít na to, jak vyrobit LEHKÝ, ZDRAVÝ a zcela ROSTLINNÝ dezert ?
ŠABLONY na dekorování DORTŮ
Kurz AGAR v plné polní je o AKCI, PODPOŘE.
KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které budeš mít přístup na půl roku.
Celý obsah KURZU Ti otevřu 19.12.23 a já budu s Tebou nebo Tvým dítkem plných 30 dní v lednu. Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna : )
BUDU MUSET BĚHAT PO MĚSTĚ A SCHÁNĚT VŠECHNY TY SUROVINY, NĚKTERÉ ANI NEZNÁM ?
KOLIK ČASU SI MÁM VYŠETŘIT ?
JAK STARÉ DĚTI JE MOŽNO DO PŘÍPRAVY ZAPOJIT ?
Toto je dost INDIVIDUÁLNÍ. Prvně si vyhodnoť, jak moc je to pro Tebe stresující faktor. Medvídky zvládne i 2 leté dítě 🙂 Živě budu vysílat s Toničkou, která má 5 let. Děti to motivuje.
HODNĚ SE BOJÍM, ŽE MI TO DĚTI NEBUDOU JÍST
BUDU POTŘEBOVAT NĚJAKÉ SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ ?
ŠABLONY na dekorování DORTŮ
KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ). RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA. JAKO DLOUHOLETÝ TÁBOROVÝ VEDOUCÍ, IDEÁLNĚ HROU : ) VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY. Jsem nadšenec pro ZDRAVOU, ČERSTVOU, ROSTLINNOU KUCHYNI, která nezabere moc ČASU 🙂
Mlsání je jen VRCHOLEK LEDOVCE. Ale věřím, že tím to může ZAČÍT a chutě změnit.
TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )
Mými kurzy, webináři, minikurzy prošlo určitě několik tisíc lidí za poslední 2 roky.
Na své fb stránce mám 50 RECENCÍ žen, které se účastnily mých PLACENÝCH kurzů.
Moje dcera byla opravdu nadšená, že si může celý kurz díky videím projít a zvládnout sama. Všechny tyto recepty vyrobila sama. Objednala jsem jí jen BALÍK se surovinami.
ZAMLSÁME trochu je úžasná jízda! Na chutných receptech se naučíte základy rostlinného pečení, zařadíte nové suroviny a začnete si vytvářet vlastní skvělé kombinace. Kurz je barevný, hravý, plný vůní a chutí. Martinina nekonečná energie a podpůrná skupina, kde to žije, Vás nenechá projít kurzem pasivně, budete chtít péct od rána do noci! Tak směle do kurzu a pečení zdar!
Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří!
Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!
Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.
Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).
Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!
Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…
Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco nejasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…
Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..
Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar!