30ti DENNÍ ONLINE KURZ
lehkých dezertů bez cukru rostlinně
MEDVÍDCI krém DORT želatina …
podpora ve fb skupině, motivační SOUTĚŽ, VIDEO RECEPTY, popis
Kurz postavený trošku jinak !
Vždycky jsi chtěla přijít na to, jak vyrobit LEHKÝ, ZDRAVÝ a zcela ROSTLINNÝ dezert ?
Kurz AGAR v plné polní je o AKCI, PODPOŘE.
KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které budeš mít přístup na půl roku.
Celý obsah KURZU Ti otevřu hned po zaplacení.
Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna : ) budu s Tebou plných 30 dní.
BUDU MUSET BĚHAT PO MĚSTĚ A SCHÁNĚT VŠECHNY TY SUROVINY, NĚKTERÉ ANI NEZNÁM ?
KOLIK ČASU SI MÁM VYŠETŘIT ?
JAK STARÉ DĚTI JE MOŽNO DO PŘÍPRAVY ZAPOJIT ?
Toto je dost INDIVIDUÁLNÍ. Prvně si vyhodnoť, jak moc je to pro Tebe stresující faktor. Medvídky zvládne i 2 leté dítě 🙂 Živě budu vysílat s Toničkou, která má 5 let. Děti to motivuje.
HODNĚ SE BOJÍM, ŽE MI TO DĚTI NEBUDOU JÍST
BUDU POTŘEBOVAT NĚJAKÉ SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ ?
ŠABLONY na dekorování DORTŮ
KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ). RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA. JAKO DLOUHOLETÝ TÁBOROVÝ VEDOUCÍ, IDEÁLNĚ HROU : ) VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY. Jsem nadšenec pro ZDRAVOU, ČERSTVOU, ROSTLINNOU KUCHYNI, která nezabere moc ČASU 🙂
Mlsání je jen VRCHOLEK LEDOVCE. Ale věřím, že tím to může ZAČÍT a chutě změnit.
TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )
Mými kurzy, webináři, minikurzy prošlo určitě několik tisíc lidí za poslední 2 roky.
Na své fb stránce mám 50 RECENCÍ žen, které se účastnily mých PLACENÝCH kurzů.
Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…
Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco nejasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…
Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..
Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří!
Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!
Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.
Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).
Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!
Moje dcera ( 9 let ) byla opravdu nadšená, že si může celý kurz díky videím projít a zvládnout sama. Všechny tyto recepty vyrobila sama. Objednala jsem jí jen BALÍK se surovinami.
ZAMLSÁME trochu je úžasná jízda! Na chutných receptech se naučíte základy rostlinného pečení, zařadíte nové suroviny a začnete si vytvářet vlastní skvělé kombinace. Kurz je barevný, hravý, plný vůní a chutí. Martinina nekonečná energie a podpůrná skupina, kde to žije, Vás nenechá projít kurzem pasivně, budete chtít péct od rána do noci! Tak směle do kurzu a pečení zdar!
Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar!