Artbuchta
cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

30ti DENNÍ ONLINE KURZ

lehkých dezertů bez cukru rostlinně pro děti

z AGAR-AGAR

zcela prakticky

MEDVÍDCI krém DORT želatina …

 podpora ve fb skupině, motivační SOUTĚŽ, VIDEO RECEPTY, popis

Termíny ve videu NESEDÍ, celé jsem to posunula. Motivace zůstává 🙂

Kurz postavený trošku jinak !

Vždycky jsi chtěla přijít na to, jak vyrobit LEHKÝ, ZDRAVÝ a zcela ROSTLINNÝ dezert ?

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

JEDE TI V HLAVĚ ?

ŠABLONY na dekorování DORTŮ

PŘEDSTAV SI...

Kurz AGAR v plné polní je o AKCI, PODPOŘE.

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

CO KURZEM ZÍSKÁŠ ?

JAK TO BUDE VYPADAT ?

KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které  budeš mít přístup na půl roku

Celý obsah KURZU Ti otevřu 19.12.23 a já budu s Tebou nebo Tvým dítkem plných 30 dní v lednu.  Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna : )

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

OTÁZKY:

BUDU MUSET BĚHAT PO MĚSTĚ A SCHÁNĚT VŠECHNY TY SUROVINY, NĚKTERÉ ANI NEZNÁM ?

Nebudeš, připravila jsem pro Tebe možnost zakoupit CELÝ BALÍK u dodavatele, se kterým mám dlouholeté velmi dobré zkušenosti.
Tento balík není součástí kurzu a bude jen na Tobě, zda ho využiješ. Snažila jsem se to vymyslet tak, abys to měla co možná nejjednodušší. 

KOLIK ČASU SI MÁM VYŠETŘIT ?

Hodně záleží kolik času tomu chceš věnovat. Pokud prolítneš teorii a vrhneš se do praxe, pak 1 recept kompletně s nastudováním by měl být  do hodiny hotov. 
U agaru je potřeba počítat a technologickými pauzami. 

JAK STARÉ DĚTI JE MOŽNO DO PŘÍPRAVY ZAPOJIT ?

Toto je dost INDIVIDUÁLNÍ. Prvně si vyhodnoť, jak moc je to pro Tebe stresující faktor. Medvídky zvládne i 2 leté dítě 🙂 Živě budu vysílat s Toničkou, která má 5 let. Děti to motivuje.

HODNĚ SE BOJÍM, ŽE MI TO DĚTI NEBUDOU JÍST

Pokud jsou děti vedené k tradiční české kuchyni, pak je jisté, že se musí začít velmi pozvolna. Všechny recepty jsou vymyšleny tak, aby se daly upravit pro potřeby rodiny. I dosladit můžeš vydatně 🙂 Chutě a zvyk se mění pomalu.         
S cukrem je to obtížné, normální návyková látka… 
Pokud děti zapojíš do procesu, tak většina z nich chce výsledek aspoň ochutnat a velká část z nich se prostě pochválí, protože si ti nachystaly výborně :).

BUDU POTŘEBOVAT NĚJAKÉ SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ ?

Určitě se Ti budou hodit formičky na muffiny, bábovičky, medvídky či žížalky. Poradím, kde koupit. 
A pak RUČNÍ MIXÉR s nějakým větším výkonem. Určitě pořešíme ve skupině.

BONUSY:

ŠABLONY na dekorování DORTŮ

BALÍK - NÁKUP nevyčíslitelné hodnoty. Šetřič času, NERVÍKŮ a ENERGIE 🙂

EBOOK - celý kurz dostaneš
v přehledném ebooku

ebook AGAR v plné polní

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

KURZ s mou podporou pojede ještě :

DNÍ
HODIN
MINUT

KDO TO CELÉ SPÁCHAL ?

MILOVNICE JÍDLA

MATKA

KRESLÍŘKA

KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ).  RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA. JAKO DLOUHOLETÝ TÁBOROVÝ VEDOUCÍ, IDEÁLNĚ HROU : )  VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY. Jsem nadšenec pro ZDRAVOU, ČERSTVOU, ROSTLINNOU KUCHYNI, která nezabere moc ČASU 🙂

Mlsání je jen VRCHOLEK LEDOVCE. Ale věřím, že tím to může ZAČÍT a chutě změnit.

ing. arch. Martina Müller Ondrušová, IČO 75419211, tel. 777 864 843   

TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )

NĚCO SPOLU UPEČEM ; )

CO O MNĚ ŘÍKAJÍ ?

Mými kurzy, webináři, minikurzy prošlo určitě několik tisíc lidí za poslední 2 roky. 

Na své fb stránce mám 50 RECENCÍ žen, které se účastnily mých PLACENÝCH kurzů.

Marie Kaderková

absolventka online ZAMLSÁME, trochu a Agar v plné polní

Moje dcera byla opravdu nadšená, že si může celý kurz díky videím projít a zvládnout sama. Všechny tyto recepty vyrobila sama. Objednala jsem jí jen BALÍK se surovinami.

ZAMLSÁME trochu je úžasná jízda! Na chutných receptech se naučíte základy rostlinného pečení, zařadíte nové suroviny a začnete si vytvářet vlastní skvělé kombinace. Kurz je barevný, hravý, plný vůní a chutí. Martinina nekonečná energie a podpůrná skupina, kde to žije, Vás nenechá projít kurzem pasivně, budete chtít péct od rána do noci! Tak směle do kurzu a pečení zdar!

BOHDANA MORICOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří! 

Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!

PAVLA PANDA MAJEROVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.

DANIELA ŘEZNÍČKOVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).

Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!

ALICE ČEPELÁKOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…

Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco nejasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…

Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..

 

PAVLITA BURGOS TEJROVSKÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar! 

Tanya Horynová

absolventka online kurzu ZAMLSÁME, trochu

Kurz ZAMLSÁME je skvělý! Rodinka byla z receptů úplně nadšená a mne hřeje pocit, že děti mají opravdu kvalitní a výživné dezerty. Některé jsou navíc fakt super rychlé (tomu jsem zpočátku věřila nejmíň, ale je to tak!).
Manžel prohlásil, že bych se teď pečením prý mohla živit. A to všechno díky tomu, že Martina Muller prostě vysvětlí, ukáže, nakreslí, napíše, naměří, nafilmuje. Máte recept ve všech formách. Vedle toho má prostě drive, který strhne každého 🤣
V podpůrné skupině je skvělá atmosféra, sdílíme úspěchy i případné kiksy, ale fakt se vesměs daří, i když si ještě každý občas dle preferencí dezerty dále upravujeme, aby to Martina neměla až tak jednoduché 🙃
Nejvíc mě potěšilo, když 15iletý syn den po mém prvním pokusu o pohankovo-cuketový perník pekl totéž podruhé s sebou na soustředění, jupíííí! (A čoko-kešu dort chce k narozeninám, ale prý dvakrát, protože jeden by mohl být na rodinou oslavu málo 🤣)

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU NEVSTOUPÍŠ ?

VŮBEC NIC. VŠE ZŮSTANE PŘI STARÉM.

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU VSTOUPÍŠ ?

ANEB PĚKNĚ SI TO ZREKAPITULUJME:

BÍLÁ POLEVA

PANNACOTTA

LEHKÝ DORTÍK + krém

DOMÁCÍ MEDVÍDCI

DORTÍK K 1. NAROZENINÁM

AGAR jako ŽELATINA

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY, ať je mezi námi jasno : )

VOP

Tvé osobní údaje budu chránit vlastním tělem!

GDPR

CENA kurzu je 4200,- Kč

CENA pro Tebe 900,- Kč

KURZ s mou podporou pojede ještě :

DNÍ
HODIN
MINUT

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

Ing.arch. Martina Müller Ondrušová

artbuchta@artbuchta.cz

© 2023 Artbuchta.cz

777 864 843

Tvé osobní údaje budu chránit vlastním tělem ! GDPR

Všeobecné obchodní podmínky  VOP