Artbuchta
cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

!!!PŘEDPRODEJ !!!

21ti DENNÍ ONLINE KURZ, ve kterém 

přepíšeme PŘÍBĚH TVÝCH VÁNOC

 kurz nejen o zdravém rostlinném pečení

min 7 DRUHŮ 

VÁNOČNÍHO bezCUKROVÍ,

zcela prakticky, pár dobře mířených tahů

ale taky zjistíme, co opravdu chceš od Vánoc ! 

 podpora ve fb skupině, motivační SOUTĚŽ, VIDEO RECEPTY, popis

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

Kurz postavený trošku jinak ! Kombinuju KLID a AKCI

DĚSÍ TĚ VÁNOCE ?

PŘEDSTAV SI...

Kurz ZACHRAŇ CUKROVÍ v klidu je  o AKCI, PODPOŘE a KLIDU.

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

CO KURZEM ZÍSKÁŠ ?​

JAK TO BUDE VYPADAT ?

KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které  budeš mít přístup na 3 měsíce

Celý obsah KURZU Ti otevřu 27.11.23 a budu s Tebou plných 21 dní.

Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna : )

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

PŘEDPRODEJ KONČÍ ZA :

DNÍ
HODIN
MINUT

BONUSY:

NÁVOD na ADVENTNÍ KALENDÁŘ

BALÍK - NÁKUP nevyčíslitelné hodnoty. Šetřič času, NERVÍKŮ a ENERGIE 🙂

EBOOK - celý kurz dostaneš
v přehledném ebooku

ZACHRAŇ CUKROVÍ 23

KDO TO CELÉ SPÁCHAL ?

MILOVNICE JÍDLA

MATKA

KRESLÍŘKA

KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ).  RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA A VNESLA DO TOHO ZÁVAŽNÉHO TÉMATU ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ TROŠKU HRAVOSTI A LEHKOSTI. SAMA SE STRAVUJI NA ZÁKLADĚ MAKROBIOTICKÝCH PRINCIPŮ, PŘEVÁŽNĚ ROSTLINĚ SKORO 10 LET. ODRODILA JSEM TAK 3 DĚTI A MÁM SROVNÁNÍ, JAK TĚLO FUNGUJE NA BĚŽNÉ STRAVĚ A JAK NA TÉTO. 

VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY. 

NĚCO SPOLU UPEČEM !!!

ing. arch. Martina Müller Ondrušová, IČO 75419211     

TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )

 

CO O MNĚ ŘÍKAJÍ ?

Mými kurzy, webináři, minikurzy prošlo určitě několik tisíc lidí za poslední 2 roky. 

Na své fb stránce mám 50 RECENCÍ žen, které se účastnily mých PLACENÝCH kurzů.

A holky se mi vracejí, pokračují se mnou a některé kurzy i opakuji.

ALICE ČEPELÁKOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…

Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco nejasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…

Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..

 

BOHDANA MORICOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi, Agar v plné polní

Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří! 

Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!

PAVLA PANDA MAJEROVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ, ZAMLSÁME, trochu a Agar v plné polní

Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.

DANIELA ŘEZNÍČKOVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).

Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!

Marie Kaderková

absolventka online ZAMLSÁME, trochu, NĚCO NAMOČ i Agar v plné polní

ZAMLSÁME trochu je úžasná jízda! Na chutných receptech se naučíte základy rostlinného pečení, zařadíte nové suroviny a začnete si vytvářet vlastní skvělé kombinace. Kurz je barevný, hravý, plný vůní a chutí. Martinina nekonečná energie a podpůrná skupina, kde to žije, Vás nenechá projít kurzem pasivně, budete chtít péct od rána do noci! Tak směle do kurzu a pečení zdar!

PAVLITA BURGOS TEJROVSKÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar! 

Tanya Horynová

absolventka online kurzu ZAMLSÁME, trochu

Kurz ZAMLSÁME je skvělý! Rodinka byla z receptů úplně nadšená a mne hřeje pocit, že děti mají opravdu kvalitní a výživné dezerty. Některé jsou navíc fakt super rychlé (tomu jsem zpočátku věřila nejmíň, ale je to tak!).
Manžel prohlásil, že bych se teď pečením prý mohla živit. A to všechno díky tomu, že Martina Muller prostě vysvětlí, ukáže, nakreslí, napíše, naměří, nafilmuje. Máte recept ve všech formách. Vedle toho má prostě drive, který strhne každého 🤣
V podpůrné skupině je skvělá atmosféra, sdílíme úspěchy i případné kiksy, ale fakt se vesměs daří, i když si ještě každý občas dle preferencí dezerty dále upravujeme, aby to Martina neměla až tak jednoduché 🙃
Nejvíc mě potěšilo, když 15iletý syn den po mém prvním pokusu o pohankovo-cuketový perník pekl totéž podruhé s sebou na soustředění, jupíííí! (A čoko-kešu dort chce k narozeninám, ale prý dvakrát, protože jeden by mohl být na rodinou oslavu málo 🤣)

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU NEVSTOUPÍŠ ?

VŮBEC NIC. VŠE ZŮSTANE PŘI STARÉM.

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU VSTOUPÍŠ ?

ANEB PĚKNĚ SI TO ZREKAPITULUJME:

PERNÍČKY netradičně

LINECKÉ

SRDÍČKA

ROHLÍČKY

PRACNY

KOKOSKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY, ať je mezi námi jasno : )

VOP

Tvé osobní údaje budu chránit vlastním tělem!

GDPR

do KURZU se můžeš naskočit ještě

DNÍ
HODIN
MINUT
cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

Ing.arch. Martina Müller Ondrušová

artbuchta@artbuchta.cz

© 2021-2023 Artbuchta.cz