Po jídle bys šla nejradši do postele ? Význam slova VITALITA si už tak nějak nevybavuješ ?
Snídáš pořád dokola to STEJNÉ ?
Všude slyšíš, jak bys měla OMEZIT MOUKU v jídelníčku, ale nikdo Ti pořádně nevysvětlil, čím jí nahradit ?
Po OVESNÉ KAŠI máš rychle HLAD ?
Máš pocit, že ZDRAVÉ JÍDLO z opravdových SUROVIN je strašně DRAHÉ a DĚSNĚ KOMPLIKOVANÉ na přípravu ?
Potom dovol, abych Tě vyvedla z omylu a přijmi pozvání na minkurz : )
CO SE NA MINIKURZU DOZVÍŠ ?
Ranní miso polévka s mungo klíčky
Jak nastartovat METABOLISMUS, aby valil jak o život.
Jak je důležité střídat nejen suroviny, ale i konzistence a způsoby přípravy jídla ( snídaní ) v rámci týdne, ale i roku.
Probereme, co by měla snídaně obsahovat, aby nasytila a dodala co nejvíce vitamínů a minerálů.
Seznámíme se ze základními druhy obilovin, abychom věděly, co díky nim získáváme.
Nejen obiloviny, ale i semínka, oříšky ... co s nimi udělat, abychom vytřískaly maximum živin.
Naučíme se použit CELÉ ZRNO v kuchyni ( jak nahradit mouku při vaření, ale i pečení )
Probereme VŠUDE SKLOŇOVANÉ PROTEINY
CO MINIKURZEM ZÍSKÁŠ ?
Budeš vědět, jak nastartovat den ( hydratace, játra, trávení ...)
Získáš 5 tipů na ROSTLINNÉ SNÍDANĚ
Budeš vědět, jak si nachystat snídani tak, aby byla plná minerálů, bílkovin, vitamínů. A ještě Ti chutnala.
Určitě začneš sledovat SVÉ CHUTĚ, v rámci roku ale i cyklu se chutě mění.
NADHLED nad celým tím závažným tématem ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYL
NĚCO SPOLU UVAŘÍME : ) a zcela Ti ZBOŘÍME MÝTUS, že vaření JE NA DLOUHO !
MINIKURZ je ZDARMA. Bude se skládat z webináře asi hodinu a pak AKČNÍCH KROKŮ.
bude k dispozici ještě :
Když NAMOČÍŠ POHANKU, JÁHLY … prostě obilí … PROPLÁCHNEŠ, přidáš čistou vodu ( v různém poměru ), tak Ti vznikne SMĚS podobná MOUCE s vodou !!! Ovšem úplně jiných výživových KVALIT.
Z takové směsi můžeš vyrobit BUCHTU, LÍVANCE, PALAČINKY, PIZZU, TORTILY, CHLEBA …
minikurz NEBUĎ V KAŠI již skončil, ale můžeš se přihlásit na minikurz NAŽHAV SVOU PÁNEV :
Úspěšně jsi se připojila k mému seznamu odběratelů. Budou novinky z první ručky 🙂
Díky 🙂
Doufám, že si Artbuchtí novinky užiješ 🙂
KDO TO CELÉ SPÁCHAL ?
MILOVNICE JÍDLA
MATKA
KRESLÍŘKA
KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ). RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA A VNESLA DO TOHO ZÁVAŽNÉHO TÉMATU ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ TROŠKU HRAVOSTI A LEHKOSTI. SAMA SE STRAVUJI NA ZÁKLADĚ MAKROBIOTICKÝCH PRINCIPŮ, PŘEVÁŽNĚ ROSTLINĚ SKORO 10 LET. ODRODILA JSEM TAK 3 DĚTI A MÁM SROVNÁNÍ, JAK TĚLO FUNGUJE NA BĚŽNÉ STRAVĚ A JAK NA TÉTO.