13ti TÝDENNÍ ONLINE KURZ
PEČENÍ JAKO z NAMOČENÉHO ZRNA, NEVAŘENÉHO, FAKT!
MOUKU BUDEME MINIMALIZOVAT
KRESLENÉ HRNKOVÉ RECEPTY, VIDEO RECEPTY, VŠE ROSTLINNĚ
MOTIVACE, VYTVOŘENÍ NÁVYKŮ, SYSTÉM V ZÁSOBOVÁNÍ, SYSTÉM V JÍDELNÍČKU
hlavní linky tohoto běhu bude
ZAMILUJ SE DO VAŘENÍ ! ZAMILUJ SE DO SEBE !
Dobře vím, že se děti učí nejlépe přejímáním vzorů... Někdy to na mě padne... Zdravou rutinu v jídle doma nemáme.
Vždycky jsem chtěla začít PÉCT ZDRAVĚJI, ale nikdy nenastaly ty správné okolnosti ..
Zdravé stravování není pro mě. Na to já NEMÁM ČAS ... x hodin denně v kuchyni? Jako vůbec.
Chtěla bych mít doma špajz plný skleniček s pohankou, jáhly, quinou, amarantem, čirokem ... , ale začíná a končí to ovesnými vločkami.
KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které budeš mít přístup na rok.
KURZ je rozdělen do 13 týdnů.
Každý týden se Ti otevře jeden MODUL.
První část kurzu je v duchu ROZVAŘÍM TĚ.
Začneme vařit 🙂
Druhá část kurzu v duchu ROZPEČU TĚ!
Můžeš se těšit na našlehávací ( MOTIVAČNÍ ) maily.
Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna.
Naladíme se, naučíme naši mantru NĚCO NAMOČ, zásobíme se.
Naučíme se základní přípravu OBILOVIN, druhy, jaké použít KDY 🙂
Naučíme se základní protivznášecí ÚPRAVA LUŠTĚNIN.
Quionová pizza. QUINOA jako surovina, všechny její benefity. Tento recept je bezlepkový. Kompletní bílkovina.
Týden EFEKTIVITY – zrychlujeme a automatizujeme svůj pohyb po kuchyni a upevňujeme NÁVYK s Kristínou Škrabalovou
Naučíme se udělat lívance ze 3 základních surovin, proženeme je kváskem. Nahradíme VAJÍČKO v receptech. Tento recept je bezlepkový.
Naučíme se UPÉCT BUCHTU z CELÉHO ZRNA. Probereme slazení. A další tipy, jak nahradit mouku v klasických receptech.
Zůročíme znalosti z předchozích týdnů. Chleba je vyšší dívčí, ale ne Mt. Everest.
Machrujeme s TORTILOU. Ta je taky bez mouky z namočeného OBILÍ !!! Bez lepku. Jako JOOO !!!
Slaný KOLÁČ bez mouky nebo s malým množstvím mouky !
TÝDENNÍ VÝZVA !!!
Týden na vyhodnocení, otázky, resty, to, co jsi nestihla. Budu tady pro Tebe.
Vrcholí SOUTĚŽE, LOSUJEME, SLAVÍME.
BUDU MUSET BĚHAT PO MĚSTĚ A SCHÁNĚT VŠECHNY TY SUROVINY, NĚKTERÉ ANI NEZNÁM ?
KOLIK ČASU SI MÁM VYŠETŘIT ?
Taky se můžeš pěkně rozdivočit a vařit se mnou denně. 3 novinky týdně jsou tak akorát zvladatelné.
BUDU POTŘEBOVAT NĚJAKÉ SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ ?
HODNĚ SE BOJÍM, ŽE MI TO DĚTI NEBUDOU JÍST
Ivanka dodá kurzu DUCHOVNÍ PŘESAH
Ivanka je výživová poradkyně, která nepočítá kalorie, ale jde cestou LASKOVOSTI k sobě a to předává dál.
Můžete ji potkat ve fb skupině VÝŽIVA JEDNÉ ŽENY
ZÁZNAM WEBINÁŘE A CELÉ ARTBUCHTÍ DESATERO
Chceme ČISTOU DOMÁCNOST bez zbytečné CHEMIE
Týden jen pro Tebe !!!
MIKROBIOM ? IMUNITA ?
HORMONY ovládají VŠE …
4.- 6.1. 2023
se zbrchat po Vánocích
- naskočit zase na NAMÁČECÍ VLNU
nahodit vnitřní prostředí po tom KOLOTOČI VŠEMOŽNOSTI
HRBÍŠ SE ? MÁŠ VYSTRČENÉ BŘICHO ?
Celý obsah kurzu dostaneš v přehledném EBOOKU
KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ). RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA A VNESLA DO TOHO ZÁVAŽNÉHO TÉMATU ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ TROŠKU HRAVOSTI A LEHKOSTI. SAMA SE STRAVUJI NA ZÁKLADĚ MAKROBIOTICKÝCH PRINCIPŮ, PŘEVÁŽNĚ ROSTLINĚ SKORO 10 LET. ODRODILA JSEM TAK 3 DĚTI A MÁM SROVNÁNÍ, JAK TĚLO FUNGUJE NA BĚŽNÉ STRAVĚ A JAK NA TÉTO.
VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY.
TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )
Mými kurzy, webináři, minikurzy prošlo určitě několik tisíc lidí za poslední 2 roky.
Na své fb stránce mám 50 RECENCÍ žen, které se účastnily mých PLACENÝCH kurzů.
A holky se mi vracejí, pokračují se mnou a některé kurzy i opakuji.
Desátým rokem dennodenně vařím, protože naše šestičlenná rodina má specifické stravovací požádavky. Máme tu členy bez mlíka, členy bez lepku a členy vegetariány… Ve slabých chvilkách jsem se poměrně litovala, občas mé kuchařské zoufalství inklinovalo k rezignaci a kukuřičným špagetám s kečupem. Po snaze vykomunikovat se školní jídelnou dietní oběd alespoň jednou týdně jsem propadla pocitu totálního zmaru. A pak přišla ONA! BOHYNĚ veganského vaření, namáčení, klíčení a nutriční osvěty!!! Její videa byla lékem, její postřehy byly probuzením, její vtip byl balzámem pro mou pošramocenou kuchařskou duši. Lehkost a radost, s jakou vařila, byla nakažlivá! Po mnoha měsících apatie se mi vrátila chuť vařit! Obavy, že nebudeme mít dostatek živin, které mě budily ze sna, se rozplynuly jako pára nad pohankovou kaší. Cítím se plná energie a radosti! Přesně toto jsem potřebovala a děkuju za to z celého srdce.
Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří!
Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!
Kurz s Martinou je jedna velká jízda, plná skvělých rad a tipů na to, jak zdravě a hravě vařit a celkově změnit váš pohled na zdravé jídlo a jeho snadnou aplikovatelnosti do jídelníčku. Její nadšení je nakažlivé, což je přesně ten důvod, který vám to nedovolí vzdát, protože vás jednoduše baví s ní trávit čas a těšit se na to, co zase vymyslí. Martina má skvělé znalosti o surovinách, vitamínech v jídle, alternativách, sama si vytváří recepty a neváhá je zkoušet na rodině. Je opravdu inspirace v tom, co dělá a jako bonus k tomu se ještě parádně nasmějete.
Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.
Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…
Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco jasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…
Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..
Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar!
Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).
Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!
Nejlepší INVESTICE roku 2022!