Artbuchta
cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

!!!PŘEDPRODEJ !!!

13ti TÝDENNÍ ONLINE KURZ

VAŘÍME a PEČEME
z CELÉHO ZRNA

PEČENÍ JAKO z NAMOČENÉHO ZRNA, NEVAŘENÉHO, FAKT! 

MOUKU BUDEME MINIMALIZOVAT

 

 KRESLENÉ HRNKOVÉ RECEPTY, VIDEO RECEPTY, VŠE ROSTLINNĚ

LÍVANCE PIZZA BUCHTA
CHLEBA TORTILLA QUICHE

MOTIVACE, VYTVOŘENÍ NÁVYKŮ,  SYSTÉM V ZÁSOBOVÁNÍ, SYSTÉM V JÍDELNÍČKU

NECO_NAMOC_covev_chleba2
NAMÁČÍŠ ?

hlavní linky tohoto běhu bude 

MOTIVACE a UPEVNĚNÍ NÁVYKU

NAMOČIT se do kurz můžeš ještě :

Powebinářová nabídka platí ještě :

DNÍ
HODIN
MINUT

DO KURZU TUDY :

OBJEDNÁVÁM s vědomím, že to fakt zaplatím : )

POZNÁVÁŠ SE ?

PŘEDSTAV SI...

NAMÁČÍŠ ? NENAMÁČÍŠ ? TAK TO 

NĚCO NAMOČ

a něco upeč z celého zrna

CO KURZEM ZÍSKÁŠ ?

JAK TO BUDE VYPADAT ?

KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které  budeš mít přístup na  rok. 

 

KURZ je  rozdělen do 13 týdnů.

 

Každý týden se Ti otevře jeden MODUL.

 

První část kurzu je v duchu ROZVAŘÍM TĚ. 

Začneme vařit 🙂  

 

Druhá část kurzu v duchu ROZPEČU TĚ!

 

Můžeš se těšit na našlehávací ( MOTIVAČNÍ ) maily.

Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna.

1. týden PŘÍRAVA NA AKCI

Naladíme se, naučíme naši mantru NĚCO NAMOČ, zásobíme se.

2. týden OBILOVINY

Naučíme se základní přípravu OBILOVIN, druhy, jaké použít KDY 🙂

3. týden LUŠTĚNINY

Naučíme se základní protivznášecí ÚPRAVA LUŠTĚNIN. 

4. týden PIZZA

Quionová pizza. QUINOA jako surovina, všechny její benefity. Tento recept je bezlepkový. Kompletní bílkovina.

5. týden UPEVŇUJEME NÁVYK a TÝDEN EFEKTIVITY

Týden EFEKTIVITY – zrychlujeme a automatizujeme svůj pohyb po kuchyni a upevňujeme NÁVYK s Janou Staňovou

6. týden LÍVANCE a PALAČINKY

Naučíme se udělat lívance ze 3 základních surovin, proženeme je kváskem. Nahradíme VAJÍČKO v receptech. Tento recept je bezlepkový.

7. týden BUCHTA

Naučíme se UPÉCT BUCHTU z CELÉHO ZRNA. Probereme slazení. A další tipy, jak nahradit mouku v klasických receptech.

8. týden KVÁSKOVÝ CHLEBA

Zůročíme znalosti z předchozích týdnů. Chleba je vyšší dívčí, ale ne Mt. Everest.

9. týden TORTILA

Machrujeme s TORTILOU. Ta je taky bez mouky z namočeného OBILÍ !!! Bez lepku. Jako JOOO !!!

10 . týden QUICHE

Slaný KOLÁČ bez mouky nebo s malým množstvím mouky !

11-12 . týden VÝZVA - týdenní jídelníček ve videoreceptech

 TÝDENNÍ VÝZVA !!!

13 . týden VELKÉ FINÁLE

Týden na vyhodnocení, otázky, resty, to, co jsi nestihla. Budu tady pro Tebe.
Vrcholí SOUTĚŽE, LOSUJEME, SLAVÍME.

DO KURZU TUDY :

OTÁZKY:

BUDU MUSET BĚHAT PO MĚSTĚ A SCHÁNĚT VŠECHNY TY SUROVINY, NĚKTERÉ ANI NEZNÁM ?

Nebudeš, připravila jsem pro Tebe možnost zakoupit celý balík u dodavatele, se kterým mám dlouholeté velmi dobré zkušenosti.
Nově je možno z balíku některé věci odebrat nebo zase přidat.
Tento balík není součástí kurzu a bude jen na Tobě, zda ho využiješ. Snažila jsem se to vymyslet tak, abys to měla co možná nejjednodušší. 

KOLIK ČASU SI MÁM VYŠETŘIT ?

Velmi záleží, kolik času tomu budeš chtít věnovat. Ideální varianta by byla, že každý den NĚCO NAMOČÍŠ :), což zabere 1-2 minuty a pak z toho NĚCO vyrobíš. Když nebudeš stíhat, pak dáš vařit nebo jen propláchneš a nic nemusíš vyhazovat. Většina mých videí je 5-10 minut. Vzdělávací část bude do hodiny týdně.

Taky se můžeš pěkně rozdivočit a vařit se mnou denně. 3 novinky týdně jsou tak akorát zvladatelné.

BUDU POTŘEBOVAT NĚJAKÉ SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ ?

Pokud je ruční mixér, kvalitní pánev a forma na chleba (stačí „srnčí hřbet“) běžnou součástí Tvé kuchyně, pak nebudeš potřebovat nic víc. Osvědčil se TLAKOVÝ HRNEK na luštěniny.

HODNĚ SE BOJÍM, ŽE MI TO DĚTI NEBUDOU JÍST 

Pokud jsou děti vedené k tradiční české kuchyni, pak je jisté, že se musí začít velmi pozvolna. Všechny recepty jsou vymyšleny tak, aby se daly upravit pro potřeby rodiny. A začít péct s moukou a postupně ubírat. Chutě a zvyk se mění pomalu.

BONUSY:

IKIGAI KOUČKA - Jana Staňová jako PODPORA

WORKSHOP S IVANKOU DUDKOVOU v hodnotě 1200,- Kč.

Ivanka dodá  kurzu  DUCHOVNÍ PŘESAH 

Ivanka je výživová poradkyně, která nepočítá kalorie, ale jde cestou LASKOVOSTI k sobě a to předává dál. 

 

Můžete ji potkat ve fb skupině VÝŽIVA JEDNÉ ŽENY 

 

BALÍK - NÁKUP nevyčíslitelné hodnoty. Šetřič času, NERVÍKŮ a ENERGIE : )

NECO_NAMOC_BALIK_1
Ke kurzu jsem nachystala možnost zakoupit BALÍK SUROVIN, abych Ti ušetřila čas a energii sháněním některých surovin, které možná ani neznáš. 
 
Balík je vymyšlen v 1 velikosti.
Ale můžeš k něco cokoliv doobjednat nebo z něj vyškrtnout.
 
Dodavatel je můj osobní, se kterým mám velmi dobré dlouhotelé zkušenosti.

ZÁZNAM WEBINÁŘE - NAŽHAV SVOU PÁNEV

ZÁZNAM WEBINÁŘE A CELÉ ARTBUCHTÍ DESATERO

WORKshop NETOXICKÁ domácnost s Annou Píškovou

Chceme ČISTOU DOMÁCNOST bez zbytečné CHEMIE

BOŽSKÝ TÝDEN - s božskou VERONIKOU KUBÁTOVOU

Týden jen pro Tebe !!!

Týden s Editou Struskovou - fyzioterapeutkou TA TĚ SROVNÁ !!!

3-denní novoroční DETOX - Po Vánocích zase VEVERKA

4.- 6.1. 2023

HRBÍŠ SE ? MÁŠ VYSTRČENÉ BŘICHO ?

E - BOOK na tisk

Celý obsah kurzu dostaneš v přehledném EBOOKU

PRODEJNÍ CENA za KURZ JE 5600,- Kč
cena kurzu NĚCO NAMOČ je 7200,- Kč

Tato 3 měsíční JÍZDA

začíná 11.3.2024

NAMOČIT se můžeš do

platí ještě :

DNÍ
HODIN
MINUT
Další NĚCO NAMOČ bude až 2025

Skupinka jede a můžeš naskočit hned po zaplacení.

KDO TO CELÉ SPÁCHAL ?

MILOVNICE JÍDLA

MATKA

KRESLÍŘKA

KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ).  RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA A VNESLA DO TOHO ZÁVAŽNÉHO TÉMATU ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ TROŠKU HRAVOSTI A LEHKOSTI. SAMA SE STRAVUJI NA ZÁKLADĚ MAKROBIOTICKÝCH PRINCIPŮ, PŘEVÁŽNĚ ROSTLINĚ SKORO 10 LET. ODRODILA JSEM TAK 3 DĚTI A MÁM SROVNÁNÍ, JAK TĚLO FUNGUJE NA BĚŽNÉ STRAVĚ A JAK NA TÉTO. 

VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY. 

ing. arch. Martina Müller Ondrušová, IČO 75419211, tel. 777 864 843   

TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )

NĚCO SPOLU UPEČEM ; )

CO O MNĚ ŘÍKAJÍ ?

Mými kurzy, webináři, minikurzy prošlo určitě několik tisíc lidí za poslední 2 roky. 

Na své fb stránce mám 50 RECENCÍ žen, které se účastnily mých PLACENÝCH kurzů.

A holky se mi vracejí, pokračují se mnou a některé kurzy i opakuji.

VERONIKA HAJDYLA

komentář ve fb skupině Artbuchta - hraju, peču a vařím s dětmi

Desátým rokem dennodenně vařím, protože naše šestičlenná rodina má specifické stravovací požádavky. Máme tu členy bez mlíka, členy bez lepku a členy vegetariány… Ve slabých chvilkách jsem se poměrně litovala, občas mé kuchařské zoufalství inklinovalo k rezignaci a kukuřičným špagetám s kečupem. Po snaze vykomunikovat se školní jídelnou dietní oběd alespoň jednou týdně jsem propadla pocitu totálního zmaru. A pak přišla ONA! BOHYNĚ veganského vaření, namáčení, klíčení a nutriční osvěty!!! Její videa byla lékem, její postřehy byly probuzením, její vtip byl balzámem pro mou pošramocenou kuchařskou duši. Lehkost a radost, s jakou vařila, byla nakažlivá! Po mnoha měsících apatie se mi vrátila chuť vařit! Obavy, že nebudeme mít dostatek živin, které mě budily ze sna, se rozplynuly jako pára nad pohankovou kaší. Cítím se plná energie a radosti! Přesně toto jsem potřebovala a děkuju za to z celého srdce.

BOHDANA MORICOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří! 

Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!

JANA STAŇOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Kurz s Martinou je jedna velká jízda, plná skvělých rad a tipů na to, jak zdravě a hravě vařit a celkově změnit váš pohled na zdravé jídlo a jeho snadnou aplikovatelnosti do jídelníčku. Její nadšení je nakažlivé, což je přesně ten důvod, který vám to nedovolí vzdát, protože vás jednoduše baví s ní trávit čas a těšit se na to, co zase vymyslí. Martina má skvělé znalosti o surovinách, vitamínech v jídle, alternativách, sama si vytváří recepty a neváhá je zkoušet na rodině. Je opravdu inspirace v tom, co dělá a jako bonus k tomu se ještě parádně nasmějete.

PAVLA MAJEROVÁ,

absolventka kurzu NĚCO NAMOČ

Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.

ALICE ČEPELÁKOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…

Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco jasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…

Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..

 

PAVLITA BURGOS TEJROVSKÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar! 

DANIELA ŘEZNÍČKOVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).

Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!

ALENA HANUŠOVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Nejlepší INVESTICE roku 2022!

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU NEVSTOUPÍŠ ?

VŮBEC NIC. VŠE ZŮSTANE PŘI STARÉM.

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU VSTOUPÍŠ ?

ANEB PĚKNĚ SI TO ZREKAPITULUJME:

Tvé osobní údaje budu chránit vlastním tělem!

GDPR

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY, ať je mezi námi jasno : )

VOP

PRODEJNÍ CENA JE 5600,- Kč

Speciální powebinářová cena 🙂

PRODEJNÍ CENA KURZU JE
7200,- Kč
Powebinářová CENA kurzu 6800,- Kč

Kurz začíná za :

Do kurzu se můžeš přidat do 13.3.24 do 22 hod tedy :

DNÍ
HODIN
MINUT

A pak jedem !!! Od 11.3. na plné pecky 🙂

cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

Ing.arch. Martina Müller Ondrušová

artbuchta@artbuchta.cz

© 2021 Artbuchta.cz

777 864 843

Tvé osobní údaje budu chránit vlastním tělem ! GDPR

Všeobecné obchodní podmínky  VOP