10ti TÝDENNÍ ONLINE KURZ
aneb ARTBUCHTÍ DESATERO V PRAXI
ZATOČÍME S CUKREM !!!
budeme SLEDOVAT naše chutě během cyklu
HRNKOVÉ RECEPTY, VIDEO RECEPTY, VŠE ROSTLINNĚ
bez hlavních civilizačních alergenů
do JEDINÉHO letošního BĚHU kurzu můžeš VSTOUPIT ještě :
Máš v rodině POTRAVINOVÁ OMEZENÍ, etické principy ROSTLINNÉ STRAVY jsou Ti blízké, ale kde ZAČÍT ? JAK se v tom vyznat? Všude je tolik protichůdných informací…
Toto všechno jsem narvala do KURZU, který Tě nenaučí JEN PÉCT podle receptů, ale o PEČENÍ PŘEMÝŠLET
KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které budeš mít přístup na rok.
KURZ je rozdělen do 12 týdnů:
Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna : )
Naladíme se na pečení, zásobíme se a dáme nějakou teorii 🙂
Pokoříme MUFFINY, pravidlo ZLATÉHO POMĚRU a čokoládový KRÉM 🙂
NAUČÍME SE několik typů KŘEHKÉHO „linecké těsto“ plné OŘECHŮ, VLOČEK …nebo třeba JOGURTU… jak pro princeznu
Je to tu !!! Konečně NĚCO NAMOČÍME – pečení z celého zrna
INTENZIVNÍ KOUČOVACÍ TÝDEN S Kristínou ŠKRABOLOVOU
UŽ SI NA NĚJ TROUFNEME !!!
Tady je tolik možností !!!
SLAVÍME ÚSPĚCHY, SOUTĚŽE, VELKÉ FINÁLE
BUDU MUSET BĚHAT PO MĚSTĚ A SCHÁNĚT VŠECHNY TY SUROVINY, NĚKTERÉ ANI NEZNÁM ?
KOLIK ČASU SI MÁM VYŠETŘIT ?
HODNĚ SE BOJÍM, ŽE MI TO DĚTI NEBUDOU JÍST
JAK STARÉ DĚTI JE MOŽNO DO PEČENÍ ZAPOJIT ?
Pokud budeš chtít péct s dětmi, pak počítej s tím, že Ti to zabere více času. Možná by bylo dobré nejprve vyzkoušet sama a pak s dětmi. Jak 3leté dítě by mohlo plno úkonů zvládnout.
BUDU POTŘEBOVAT NĚJAKÉ SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ ?
Koučink s Kristínou Škrabalovou
CUKR během CYKLU s imunoložkou Bárou Dvořákovou
střevní MIKROBIOM – co se s ním děje, když si dáme CUKR !
workshop OCHOČÍME SI SVÉ CHUTĚ ! s výživovou poradkyní Ivankou Dudkovou.
VYCVIČ BUCHTU – pánevní dno a všechny jeho nástrahy na workshopu s Mgr. Ivou Kredbvou
KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ). RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA. JAKO DLOUHOLETÝ TÁBOROVÝ VEDOUCÍ, IDEÁLNĚ HROU : ) VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY. Jsem nadšenec pro ZDRAVOU, ČERSTVOU, ROSTLINNOU KUCHYNI, která nezabere moc ČASU 🙂
Mlsání je jen VRCHOLEK LEDOVCE. Ale věřím, že tím to může ZAČÍT a chutě změnit.
TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )
Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…
Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco nejasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…
Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..
Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří!
Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!
Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).
Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!
Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.
Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar!
ZAMLSÁME trochu je úžasná jízda! Na chutných receptech se naučíte základy rostlinného pečení, zařadíte nové suroviny a začnete si vytvářet vlastní skvělé kombinace. Kurz je barevný, hravý, plný vůní a chutí. Martinina nekonečná energie a podpůrná skupina, kde to žije, Vás nenechá projít kurzem pasivně, budete chtít péct od rána do noci! Tak směle do kurzu a pečení zdar!