Artbuchta
cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg
FB_ctverec_ZAMSLAME_25_predprodej

10ti TÝDENNÍ ONLINE KURZ

ZÁSADY ROSTLINNÉHO PEČENÍ

aneb ARTBUCHTÍ DESATERO V PRAXI 

ZATOČÍME S CUKREM !!!

budeme SLEDOVAT naše chutě během cyklu

bez MOUKY z namočeného obilí

 

 HRNKOVÉ RECEPTY, VIDEO RECEPTY, VŠE ROSTLINNĚ 

bez hlavních civilizačních alergenů

MUFFINY KOLÁČE BUCHTY DORT
DEZERTY do skleničky JOGURT

do JEDINÉHO letošního BĚHU kurzu můžeš VSTOUPIT ještě :

do kurzu ZAMLSÁME, fest můžeš naskočit za PŘEDPRODEJNÍ cenu ještě :

Days
Hours
Minutes

DETAILY KURZU TUDY :

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

Máš v rodině POTRAVINOVÁ OMEZENÍ, etické principy ROSTLINNÉ STRAVY jsou Ti blízké, ale kde ZAČÍT ? JAK se v tom vyznat? Všude je tolik protichůdných informací…

JEDE TI V HLAVĚ ?

PŘEDSTAV SI...

Toto všechno jsem narvala do KURZU, který Tě nenaučí JEN PÉCT podle receptů, ale o PEČENÍ PŘEMÝŠLET

CO KURZEM ZÍSKÁŠ ?

JAK TO BUDE VYPADAT ?

KURZ proběhne V ČLENSKÉ SEKCI na webu, ke které  budeš mít přístup na rok. 

KURZ je  rozdělen do 12 týdnů:

  • 1. týden PŘÍPRAVA – nákup surovin, pomůcky …,roztleskáme se  pečením : ),   zmapujeme CUKR v Tvé domácnosti a jídelníčku
  • 2. týden MUFFINY – 3 DRUHY muffinů, aneb těsto, které můžeš nalít do všech forem světa
  • 3. týden KOLÁČ LINECKÉHO TYPU  a ŠTRÚDL a NEPEČENÝ DORT
  • 4.-5. týden PEČEME z namočeného ZRNA
  • 6. týden NÁVYK UPEVNÍME a DEZERTY z LUŠTĚNIN 
  • 7. týden DORT !!! už se na to cítíme 🙂 krémy, korpusy, 
  • 8.-9.týden DEZERTY do SKLENIČKY
  • 10. týden OSLAVNÝ a dojezdový – dobíhají soutěže, můžeš se na cokoliv zeptat, máš mě stále v zádech 🙂 

Podpora a možnost sdílení ve FACEBOOKOVÉ skupině zajištěna : )

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

1. týden PŘIPRAVA

Naladíme se na pečení, zásobíme se a dáme nějakou teorii 🙂

 

2. týden MUFFINY

Pokoříme MUFFINY, pravidlo ZLATÉHO POMĚRU a čokoládový KRÉM 🙂

Previous slide
Next slide

3. týden KOLÁČ LINECKÉHO TYPU

NAUČÍME SE několik typů KŘEHKÉHO „linecké těsto“ plné OŘECHŮ, VLOČEK …nebo třeba JOGURTU… jak pro princeznu

Previous slide
Next slide

4.-5. týden BUCHTA z namočeného obilí

Je to tu !!! Konečně NĚCO NAMOČÍME – pečení z celého zrna

Previous slide
Next slide

6. týden NÁVYK ? UPEVNÍME ! + DEZERTY z LUŠTĚNIN

INTENZIVNÍ KOUČOVACÍ TÝDEN S Kristínou ŠKRABOLOVOU

7. týden DORTY - efektivně

UŽ SI NA NĚJ TROUFNEME !!!

Previous slide
Next slide

8.-9. týden DEZERTY do skleničky, JOGURTY

Tady je tolik možností !!! 

Previous slide
Next slide

VELKÉ FINÁLE

SLAVÍME ÚSPĚCHY, SOUTĚŽE, VELKÉ FINÁLE

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

OTÁZKY:

BUDU MUSET BĚHAT PO MĚSTĚ A SCHÁNĚT VŠECHNY TY SUROVINY, NĚKTERÉ ANI NEZNÁM ?

Nebudeš, připravila jsem pro Tebe možnost zakoupit CELÝ BALÍK u dodavatele, se kterým mám dlouholeté velmi dobré zkušenosti.
Tento balík není součástí kurzu a bude jen na Tobě, zda ho využiješ. Snažila jsem se to vymyslet tak, abys to měla co možná nejjednodušší. 

KOLIK ČASU SI MÁM VYŠETŘIT ?

Hodně záleží kolik času tomu chceš věnovat. Pokud prolítneš teorii a vrhneš se do praxe, pak 1 recept kompletně s nastudováním by měl být  do hodiny v troubě.

HODNĚ SE BOJÍM, ŽE MI TO DĚTI NEBUDOU JÍST 

Pokud jsou děti vedené k tradiční české kuchyni, pak je jisté, že se musí začít velmi pozvolna. Všechny recepty jsou vymyšleny tak, aby se daly upravit pro potřeby rodiny. I dosladit můžeš vydatně 🙂 Chutě a zvyk se mění pomalu.         
S cukrem je to obtížné, normální návyková látka… 
Pokud děti zapojíš do procesu, tak většina z nich chce výsledek aspoň ochutnat a velká část z nich se prostě pochválí, protože si ti upekly výborně :).

JAK STARÉ DĚTI JE MOŽNO DO PEČENÍ ZAPOJIT ?

Pokud budeš chtít péct s dětmi, pak počítej s tím, že Ti to zabere více času. Možná by bylo dobré nejprve vyzkoušet sama a pak s dětmi. Jak 3leté dítě by mohlo plno úkonů zvládnout.

BUDU POTŘEBOVAT NĚJAKÉ SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ ?

Pokud je ruční mixér, formičky na muffiny a forma na koláč běžnou součástí Tvé kuchyně, pak nebudeš potřebovat nic víc. 

BONUSY:

Koučink s Kristínou Škrabalovou

CUKR během CYKLU s imunoložkou Bárou Dvořákovou

střevní MIKROBIOM – co se s ním děje, když si dáme CUKR !

FB_ctverec_ZAMSLAME_cyklus

workshop OCHOČÍME SI SVÉ CHUTĚ ! s výživovou poradkyní Ivankou Dudkovou.

PRODEJNI_STRANKA_ZAMLSAME_FETS

Když motám BUCHTY A BUCHTAMA :

WORKSHOP - NAPAŘ BUCHTU

ZAMLSAME_TROCHU_napar_buchtu

WORKSHOP NAPAŘ BUCHTU

VYCVIČ BUCHTU  – pánevní dno a všechny jeho nástrahy na workshopu s Mgr. Ivou Kredbvou

FB_ctverec_ZAMSLAME_vycvic_buchtu2

BALÍK - NÁKUP nevyčíslitelné hodnoty. Šetřič času, NERVÍKŮ a ENERGIE : )

vypecene_PRODEJNI_STRANKA_balik

DALŠÍ VYCHYTÁVKY, které se v kurzu naučíš :

unicorn_marcipan

DOMÁCÍ MARCIPÁN

WEB_COKO

DOMÁCÍ ČOKOLÁDA

zmrzlina

DOMÁCÍ MROŽ

minikurz - POZOR PŘÍJDE CUKR

PRIJDE_CUKR_ct

EBOOK - celý kurz dostaneš v přehledném ebooku

ebook ZAMLSÁME, trochu

do kurzu ZAMLSÁME, fest můžeš naskočit za PŘEDPRODEJNÍ cenu ještě :

Days
Hours
Minutes

DETAILY KURZU TUDY :

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

POZOR !!! CENA SE ZVEDNE. 
MŮŽEŠ naskočit do kurzu i za plnou cenu, těsně před otevřením. Teď je cena takto výhodná, protože kurz začíná za 5 měsíců. Plná cena kurzu je :

7200,- Kč

KDO TO CELÉ SPÁCHAL ?

MILOVNICE JÍDLA

MATKA

KRESLÍŘKA

KRESLÍM, FOTÍM A STRAŠNĚ RÁDA VAŘÍM, PEČU A JÍM : ).  RÁDA BYCH SVÉ ZNALOSTI PŘEDALA. JAKO DLOUHOLETÝ TÁBOROVÝ VEDOUCÍ, IDEÁLNĚ HROU : )  VŠECHNY OBRÁZKY A FOTKY ZDE JSOU Z MÉ DÍLNY. Jsem nadšenec pro ZDRAVOU, ČERSTVOU, ROSTLINNOU KUCHYNI, která nezabere moc ČASU 🙂

Mlsání je jen VRCHOLEK LEDOVCE. Ale věřím, že tím to může ZAČÍT a chutě změnit.

ing. arch. Martina Müller Ondrušová, IČO 75419211, tel. 777 864 843   

TĚŠÍM SE NA SPOLEČNOU AKCIČKU : )

NĚCO SPOLU UPEČEM ; )

CO O MNĚ ŘÍKAJÍ ?

ALICE ČEPELÁKOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Pro mě to byla velká výzva. Chtěla jsem zkusit, jestli se můžeme začít stravovat trochu jinak a lépe. Nejhorší pro mě bylo sehnat ty suroviny…

Jela jsem hlavně podle kreslených receptů, videa až když nebylo něco nejasné a nebo jsem potřebovala zkontrolovat konzistenci apod. Holky na to taky koukaly a i když ještě neumí číst, tak si třeba vybarvily hrnky – ovesné vločky- žlutá, mandle hnědá apod. a už se v tom pak vyznaly skoro samy…

Vše dobře vysvětleno, naučila jsem se něco jiného a dobrého péct. Budu víc dbát na kvalitu potravin. A taky budu určitě sledovat, co děláš dalšího, protože mě to baví a dává mi to smysl..

 

BOHDANA MORICOVÁ

absolventka online programu pečení s dětmi

Martinko, mně se to hodně líbilo a líbí. Je tolik nových způsobů, možností a surovin! Orientovat se v tom, je pro nás starší náročné. Proto jsem vděčná, že můžu zkoušet podle Vás – šikovných a mladých. A ono to funguje! Máme rádi sladké a Ty Tvoje vychytávky jsou výborné – nadšená jsem byla z krému na indiánky a všechny recepty klaply a hlavně chutnaly. Program mi vyhovoval, vše jsem pochopila, množství mi stačilo, hodně mi to dalo. Plus je zapojení dětí. Perfektní nápad! Líbí se mi taky tvoje nynější vaření i tvoje měsícové náměty. Je to super! Taky se mi líbí, jak jsi veselá a taková normální, přirozená. Děkuji, přeji, ať se daří! 

Bohdana P.S. Těším se na kuchařku!

DANIELA ŘEZNÍČKOVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Viděli jste někdy Marťu v akci? Kurz Něco namoč je jedna velká bomba. Jako úplný začátečník v rostlinné stravě a jako ne příliš zapálená kuchařka jsem se rozhodla nakouknout a tento experiment zakusit. A co se stalo? Mám ve skříni přerůzné potraviny, které jsem nikdy předtím ani neznala a VÍM JAK JE POUŽÍT. A dokonce i manžel to jí :).

Hromada inspirace, receptů, vysvětlení a bryskní odpovědi na každou otázku. Pokud chcete nastartovat svůj rostlinný jídelníček nebo chcete jen obohatit svou jinak tradiční kuchyni, kurz vřele doporučuji!

PAVLA PANDA MAJEROVÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Zúčastnila jsem se kurzu Něco namoč 2022. Byl skvěle postavený, přehledný, nabitý informacemi i výzvami. Pomohl mi zorganizovat si kuchyni a začít vařit pestře, jednoduše a vědomě. Martina Muller je skvělý „kuchyňský“ kouč těším se na další její projekty a moc ráda se zúčastním.

PAVLITA BURGOS TEJROVSKÁ

absolventka online kurzu NĚCO NAMOČ

Artbuchta mě s humorem a neuvěřitelnou energií naučila, jak v kuchyni vykouzlit jídlo nejen zdravé, ale i chutné a hlavně, jak tím nestrávit půl dne. V kurzu NĚCO NAMOČ se nelze nenamočit. Martina nás pustila do své kuchyně nejen vařícími živáky, ale i skrz informace, které mě pomohly pochopit principy vyváženého jídla a zavést si do mé kuchyně systém ve vaření z celého zrna. Troufnu si říct nejlepší online kurz, co jsem zatím absolvovala. Díky, díky, díky, těším se na pokračování a vaření zdar! 

Tanya Horynová

absolventka online kurzu ZAMLSÁME, trochu

Kurz ZAMLSÁME je skvělý! Rodinka byla z receptů úplně nadšená a mne hřeje pocit, že děti mají opravdu kvalitní a výživné dezerty. Některé jsou navíc fakt super rychlé (tomu jsem zpočátku věřila nejmíň, ale je to tak!).
Manžel prohlásil, že bych se teď pečením prý mohla živit. A to všechno díky tomu, že Martina Muller prostě vysvětlí, ukáže, nakreslí, napíše, naměří, nafilmuje. Máte recept ve všech formách. Vedle toho má prostě drive, který strhne každého 🤣
V podpůrné skupině je skvělá atmosféra, sdílíme úspěchy i případné kiksy, ale fakt se vesměs daří, i když si ještě každý občas dle preferencí dezerty dále upravujeme, aby to Martina neměla až tak jednoduché 🙃
Nejvíc mě potěšilo, když 15iletý syn den po mém prvním pokusu o pohankovo-cuketový perník pekl totéž podruhé s sebou na soustředění, jupíííí! (A čoko-kešu dort chce k narozeninám, ale prý dvakrát, protože jeden by mohl být na rodinou oslavu málo 🤣)

Marie Kaderková

absolventka online ZAMLSÁME, trochu

ZAMLSÁME trochu je úžasná jízda! Na chutných receptech se naučíte základy rostlinného pečení, zařadíte nové suroviny a začnete si vytvářet vlastní skvělé kombinace. Kurz je barevný, hravý, plný vůní a chutí. Martinina nekonečná energie a podpůrná skupina, kde to žije, Vás nenechá projít kurzem pasivně, budete chtít péct od rána do noci! Tak směle do kurzu a pečení zdar!

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU NEVSTOUPÍŠ ?

VŮBEC NIC. VŠE ZŮSTANE PŘI STARÉM.

CO SE STANE, KDYŽ DO KURZU VSTOUPÍŠ ?

ANEB PĚKNĚ SI TO ZREKAPITULUJME:

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY, ať je mezi námi jasno : )

VOP

Tvé osobní údaje budu chránit vlastním tělem!

GDPR

CENA kurzu je 7200,- Kč

Předprodejní cena kurzu je :

4800,- Kč

do kurzu ZAMLSÁME, fest můžeš naskočit za PŘEDPRODEJNÍ cenu ještě :

Days
Hours
Minutes

DETAILY KURZU TUDY :

OBJEDNÁVÁM A AJ ZAPLATÍM 🙂

cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

Ing.arch. Martina Müller Ondrušová

artbuchta@artbuchta.cz

© 2025 Artbuchta.cz

777 864 843

Tvé osobní údaje budu chránit vlastním tělem ! GDPR

Všeobecné obchodní podmínky  VOP