Květáková polévka

JEMNÁ KRÉMOVO-KRÉMOVÁ POLÉVKA.

Recept :

4-5 porcí
  • lžíce oleje 
  • cibule
  • 2x střední petržel
  • půlka květáku
  • 1-2 lžíce lahůdkového droždí
  • 0,5 l zeleninového vývaru

 

Postup :

Na oleji podusíme cibulku, posolíme, přidáme petržele na kolečka, zalijeme horkým vývarem, vaříme. 
Na poslední 5-6 minut dáme květák na růžička.
Až je vše měkké, pomixujeme a dochutíme LAHŮDKOVÝM DROŽDÍM. 

 

TUNNING
hrášek krátce podušený na oleji.

ADZUKI BORŠČ

BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ

DORT DO SKLENIČKY

cropped-cropped-cropped-ARTBUCHTA_logoWeb_IKONA-scaled-1.jpg

Ing.arch. Martina Müller Ondrušová

artbuchta@artbuchta.cz

© 2021 Artbuchta.cz